אברהם פריינד: הוריו של אלי פלדשטיין שוחחו עימו הערב פעם נוספת. אלי אמר להוריו: "כואב לי על הצער שלכם. אני לא צריך להיות פה, לא עשיתי כלום!". השיחה נמשכה 4 דקות בלבד!.
מתכון לסלט עגבניות וזיתים פיקנטי
סלט פיקנטי המחביא בתוכו סוד טבעי ופשוט למדי, עשוי מחומרי גלם, ומותיר מרחב עשיר של דמיון, סלט עגבניות המשלב בתוכו זיתים ירוקים, צ'ילי חריף קצוץ, שום פרוס ותבליני הבית, יוצרים יחד סלט פיקנטי עשיר וקל להכנה
מתכון לסלט עגבניות וזיתים פיקנטי
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 25 דקות.
המצרכים לסלט עגבניות וזיתים פיקנטי:
- 1 בצל קטן קצוץ
- 5 עגבניות בשלות רכות חתוכות
- 3 שיני שום פרוסות
- 1/2 פלפל צ’ילי חריף קצוץ
- 1/3 כוס טבעות זיתים ירוקים (מקופסת שימורים)
תיבול:
- 1/2כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה לסלט עגבניות וזיתים פיקנטי:
- חממו מחבת או סיר סוטאז’ (עם ציפוי שאינו נדבק) עם 2-3 כפות שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה קלה.
- הוסיפו את השום וערבבו במשך כחצי דקה. הוסיפו את העגבניות והפלפל צ’ילי, והמליחו מעט (ברבע כפית שטוחה מלח).
- כסו את הסיר ובשלו על אש בינונית-נמוכה במשך כ-25 דקות (יש לערבב מידי פעם).
- הוסיפו את פרוסות הזיתים ותבלו בפפריקה, מלח ופלפל שחור. ערבבו היטב ובשלו כ-5 דקות נוספות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י, מתכונים בעשר דקות.