מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 17°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת ביסקוויטים דמקה

עוגה חלבית יפיפייה וטעימה במיוחד במתכון מהיר וקל להכנה בשילוב שוקולדים חום ולבן היוצרים את מראה הדמקה לעוגה נפלאה | מתאימה לכל זמן כשמתחשק לכם להתפנק עם כוס קפה

מתכון לעוגת ביסקוויטים דמקה

מתכון לעוגת ביסקוויטים דמקה / מאת: יפית שלג חג'ג'

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לעוגת ביסקוויטים דמקה:

  • ביסקוויטים פתי בר שוקולד מריר ורגיל
  • 1 חבילה "עד חצות " חלב
  • 1 חבילה "עד חצות" לבן
  • 2 שוקולד מריר
  • 2 פודינג וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 חב' שוקולד לבן עוגיות
  • 500 גר' גבינה
  • 3 מכלי שמנת מתוקה
  • סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים דמקה:

  1. המיסו את השוקולד המריר עם חצי מיכל שמנת, ערבבו היטב וצננו מעט .
  2. המיסו את השוקולד הלבן עם מעט שמנת וערבבו היטב עד לאיחוד.
  3. הקציפו את השמנות שנותרו עם פודינג וניל, גבינה וחלב, עד לקבלת קרם טוב.
  4. חלקו את הקרם לשתי קערות:
  5. בקערה אחת הוסיפו את תערובת השוקולד המריר, לטעום ולהוסיף סוכר אם יש צורך.
  6. בקערה השנייה הוסיפו את תערובת השוקולד הלבן, לטעום ולהוסיף סוכר אם יש צורך
  7. הטבילו ביסקוויט חום בחלב וסדרו בתבנית, מעל שפכו מהקרם החום ושטחו.
  8. הטבילו ביסקוויטים לבנים בחלב וסדרו על הקרם החום. מעל שכבת הביסקוויטים הלבנים שפכו את התערובת הלבנה, על הקרם הלבן הניחו שוקולדים "עד חצות" חום ולבן לסירוגין, הכניסו להקפאה והוציאו כחצי שעה לפני ההגשה.
  9. ניתן להשאיר במקרר או לאכול כמו קסטה חצי קפוא

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 

 צבע אדום

art