׳כאן 11׳: בישראל סבורים כי הופעל לחץ על הוצאת צווי המעצר לנתניהו וגלנט לפני כהונת טראמפ. גורם ישראלי רשמי: הצווים הם אירוע פוליטי.
מתכון לחריימה – דגים ברוטב אדום
"חריימה" מתכון קל להכנת מגוון סוגי דגים האהובים עליכם, מתבשלים ברוטב אדום ועסיסי ובתיבול מיוחד | מנת דגים המתאימה כמנת פתיחה לצד החלה הטרייה בסעודת ליל שבת
מתכון לחריימה – דגים ברוטב אדום
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 30 דקות.
המצרכים לחריימה – דגים ברוטב אדום:
- דג בורי/נילוס /מושט/ דניס לפי מספר הסועדים (מושרים במים וחומץ)
- שמן
- פפריקה חריפה ומתוקה
- 3-4 כפות רסק
- 1/2 ראש שום
- פלפל חריף
- 2 כוסות מים
- 1 כף כמון
- כרויה קימל טחון - מומלץ
- 1 לימון סחוט
- מלח
אופן הכנה לחריימה – דגים ברוטב אדום:
- חממו בסיר כמות נדיבה של שמן והוסיפו את הפפריקה החריפה והמתוקה ערבבו במשך 2 דקות להשחמת השמן.
- הוסיפו רסק עגבניות ומים וערבבו היטב, הוסיפו את יתר המצרכים מלבד הדגים וערבבו היטב.
- שטפו היטב את הדגים השרויים והניחו אותם בתוך הרוטב, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך כחצי שעה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון