׳כאן 11׳: בישראל סבורים כי הופעל לחץ על הוצאת צווי המעצר לנתניהו וגלנט לפני כהונת טראמפ. גורם ישראלי רשמי: הצווים הם אירוע פוליטי.
מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה
ארוחת ערב מהירה וטעימה עם ברוסקטה קריספית במגוון ירקות אפויים וגבינה מותכת, מתאימה כתוספת מעולה לארוחה חלבית וקלילה | מתכון קל להכנה ומהיר שניתן להכין בכל ערב
מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה:
- ג’בטה קנויה
- 4 פרוסות גבינה צהובה
- ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל
- עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום
- שמן זית
- מלח גס
אופן הכנה לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה:
- חממו מחבת עם כף שמן זית וטגנו את קוביות הירקות במשך 5 עד 7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. והסירו מהאש.
- חיתכו את הג’בטה לאורך, וזלפו שמן זית בנדיבות. הניחו על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל פזרו באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
- הוציאו מהתנור והגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י