מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבאגט במילוי גבינות ותוספות

מחפשים ארוחת ערב מקורית ומהירה? הרעיון הזה מתאים בדיוק בשבילכם לאירוח חלבי או סתם ארוחת ערב מפנקת ומוצלחת בעשר דקות הכנה | חצאי באגט במילוי גבינות ותוספות מיוחדות

מתכון לבאגט במילוי גבינות ותוספות

מתכון לבאגט במילוי גבינות ותוספות

זמן ההכנה: 10 דקות

המצרכים לבאגט במילוי גבינות ותוספות:

  • באגט קצר באורך 25-30 ס"מ
  • 4 שיני שום כתושות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס גבינה צהובה / מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
  • 1 כפית עלי טימין
  • תוספות לפי הטעם: עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות, תירס ועוד,

אופן הכנה לבאגט במילוי גבינות ותוספות:

  1. חצו את הבאגט לאורכו באופן שווה בעזרת סכין.
  2. בקערית הכניסו שמן זית ושום כתוש והברישו את שני חלקי הבאגט באופן שווה.
  3. פזרו על חצאי הבאגט את הגבינות, הטימין ותוספות לפי טעמכם.
  4. הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ-10 דקות, עד להזהבה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י

 

 צבע אדום

art