עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לקציצות עוף וארטישוק ברוטב תפוז ולימון
יש לכם קציצות בשר/עוף/דגים מוכנות שטיגנתם? קבלו מתכון מושלם עבורם לרוטב נהדר, שיתן את הטעם הטוב ביותר ויצור מנה יוקרתית וריחנית במיוחד, המשלב קוביות תפוז ולימון המתבשלים יחד עם ארטישוק בצל ותבלינים ונותנים טעם מיוחד לקציצות
מתכון לקציצות עוף וארטישוק ברוטב תפוז ולימון
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 35 דקות.
המצרכים לקציצות עוף וארטישוק ברוטב תפוז ולימון:
- 1 בצל חתוך לטבעות
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 תפוז חתוך לקוביות
- 1 לימון חתוך לקוביות
- מלח
- פלפל שחור
- צילי גרוס
- כוסברה קצוצה
- אבקת קארי
- 2 כפות אבקת מרק עוף
- 1 כפית שטוחה כורכום
- זיתי קלמטה
- 1 קופסת שימורים חומוס גרגירים
- 1 קישוא חתוך לקוביות
- 1 ארטישוק חתוך לקוביות
- קציצות בשר/עוף/דגים מטוגנות מוכנות
- מים רותחים
אופן ההכנה לקציצות עוף וארטישוק ברוטב תפוז ולימון:
- חממו סיר רחב עם שמן וטגנו את רצועות הבצל עד להזהבה, הוסיפו את קוביות התפוז והלימון וערבבו, הוסיפו את התבלינים, הכוסברה, זיתי הקלמטה והחומוס וערבבו היטב, הוסיפו את קוביות הארטישוק ומים רותחים עד לחצי כיסוי הארטישוק.
- ערבבו היטב והוסיפו את הקציצות המוכנות, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו במשך 35 דקות.
- הגישו חם לצד אורז לבן.
המתכון מאת: ורד כהן