מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 32°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למוקפץ נודלס וירקות ססגוניים

ארוחת צהריים ססגונית ומוצלחת עם מתכון לקוביות חזה עוף המטוגן עם מגוון ירקות צבעוניים בשילוב נודלס ברוטב סויה ותבלינים יוצרים יחדיו מוקפץ אסיאתי וטעים במיוחד

מתכון למוקפץ נודלס וירקות ססגוניים

מתכון למוקפץ נודלס וירקות ססגוניים

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 40 דקות.

המצרכים למוקפץ נודלס וירקות ססגוניים:

  • 1/2 חבילת נודלס מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות
  • 1 בצל חתוך לשתיים ופרוס דק
  • 1 פלפל ירוק חתוך לקוביות או רצועות
  • 1 פלפל כתום חתוך לקוביות או רצועות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות או רצועות
  • 1 גמבה חתוכה לפרוסות דקות
  • 1 גזר חתוך לאצבעות דקות
  • תירס גמדי חתוך לחצאים
  • 1/4 כרוב קצוץ
  • 1 חבילת פטריות טריות
  • 5 שיני שום פרוסות
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כף כמון
  • 1/2 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן

אופן ההכנה למוקפץ נודלס וירקות ססגוניים:

  1. חממו סיר רחב עם השמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את חזה העוף וטגנו בהקפצה עד לשינוי הצבע וללא נוזלים בסיר.
  2. הוסיפו את הפטריות, הגזר, התירס גמדי, הגמבה, הפלפלים והשום, טגנו תוך כדי ערבוב תמידי עד לריכוך.
  3. הוסיפו את הכרוב והמשיכו לבשל עוד 10 דקות, ערבבו מידי פעם ותבלו במלח, פלפל שחור, כמון, ורוטב סויה, הוסיפו את הנודלס וערבבו.
  4. לפני ההגשה פזרו בצל ירוק קצוץ או שומשום

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

קרדיט: שושנה צרור

 

 צבע אדום

art