עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לחמוסתה - מרק קובה
אוכל מסורתי מחמם ומתאים ליום סגריר | מרק קובה הנקרא "חמוסתה" מורכב מכרפס, עלי סלק, תבלינים וקציצות קובה מוכנות, היוצרים יחד ארוחת צהרים טעימה וקלה להכנה
מתכון לחמוסתה - מרק קובה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן בישול: 25 דקות
המצרכים לחמוסתה - מרק קובה:
- 5 שיני שום
- 1 חבילת כרפס קצוץ
- 1 חבילת עלי סלק קצוצים
- 2 לימונים סחוטים
- 1 חבילת קובה
- אבקת מרק עוף
- מלח
- פלפל שחור
- כורכום
- כמון
- מים רותחים עד ל3/4 מהסיר.
אופן ההכנה לחמוסתה - מרק קובה:
- חממו סיר עמוק עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה הוסיפו את הכרפס ועלי הסלק וטגנו כרבע שעה, הוסיפו תבלינים וערבבו הוסיפו מים רותחים ובשלו במשך 10 דקות.
- הוסיפו את הקובה הקפוא והביאו לרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו במשך 25 דקות, בסוף הוסיפו את הלימון וערבבו היטב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תהילה גיגי