מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת

קינוח חגיגי במיוחד ומושלם שיעשה לכם כל אירוע ליוקרתי יותר, מתכון לטריקולד בצנצנת יוקרתית | תוכלו לקשט בכל מה שתחפצו ולהמיר את המצרכים לפרווה כך תוכלו להכין את הקינוח גם לסעודה בשרית

מתכון לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת

מתכון לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן המתנה: 120 דקות.

המצרכים לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת:

צנצנות בקוטר 16

לשכבה ראשונה:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד
  • 3 כפות גבינת שמנת  

לשכבה שניה:

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד לבן.
  • 3 כפות גבינת שמנת   

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה לקינוח טריקולד יוקרתי בצנצנת:

לשכבה הראשונה:

  1. הקציפו 200 מ"ל שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט.
  2. המיסו 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד עד להמסה מלאה.
  3. אחדו את השוקולד והקצפת וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. הוסיפו 3 כפות גבינת שמנת וערבבו, זלפו לצנצנות עד ל 1/3 גובה.
  5. הכניסו להקפאה במשך 60 דקות.

לשכבה השניה:

  1. הקציפו 200 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
  2. המיסו 50 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן.
  3. אחדו בין התערובות.
  4. הוסיפו 3 כפות גבינת שמנת, ערבבו היטב וזלפו בצנצנות מעל השכבה הכהה.
  5. הכניסו להקפאה לשעה נוספת.

לציפוי:

  1. המיסו 100 גרם שוקולד מריר והוסיפו 100 מ"ל שמנת מתוקה ערבבו היטב עד לאיחוד.
  2. שפכו בצנצנות מעל 2 השכבות, הכניסו להקפאה שוב עד שהגנאש מתייצב.
  3. הניחו מלמעלה שוקולדים וקישוטים כרצונכם.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 

 צבע אדום

art