עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי
מנה קלה וטעימה במיוחד שכל ילד ומבוגר יאהב | רבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי, הנאפים בתנור עד להשחמה ויוצרים תוספת מושלמת לארוחת הצהריים
מתכון לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 35 דקות
המצרכים לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:
- 12 תפוחי אדמה גדולים
- 1 קופסת שימורים של חומוס שלם
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה מתוקה גרוסה
- טימין
- פילדלפיה
- פירורי פנקו
אופן ההכנה לרבעי תפוחי אדמה וגרגירי חומוס בתיבול פיקנטי:
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים
- שוטפים את החומוס ומסננים מנוזלים
- מניחים את תפוחי האדמה והחומוס בתבנית ומורחים אותם עם הידיים בשמן זית
- מפזרים מעל את התיבול, מעט מכל דבר לפי טעמכם, מפזרים מעל פירורי פנקו.
- מכסים בנייר כסף ואופים בתנור על חום של 200 מעלות עד הזהבה
- הערה: ניתן לשנות תיבול לפי טעמכם
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שולמית שחר