עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפשטידת גבינות וברוקולי
ארוחת ערב מוצלחת עם פשטידת גבינות וברוקולי מיוחדת וטעימה | מתכון קל להכנה אך דורש מעט זמן | מתאימה כתוספת בארוחות חלביות חגיגיות ומשפחתיות ומוסיפה יוקרה וטעם משובח לשולחן
מתכון לפשטידת גבינות וברוקולי
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפייה: 45 דקות.
המצרכים לפשטידת גבינות וברוקולי:
- 1 חבילת ברוקולי סנפרוסט
- 1 קוטג' קטן
- 2 ביצים
- 5 כפות קמח אוסם
- 150 גר' בולגרית
- 100 גר' צהובה מגורדת
- 120 גר' גבינת פרמזן
- 1 בצל קצוץ מטוגן
אופן הכנה לפשטידת גבינות וברוקולי:
- בסיר רחב הניחו את פרחי הברוקולי עם מים וכף מלח והרתיחו אותם עד לריכוך, סננו היטב וקררו.
- חתכו את הברוקולי לחתיכות קטנות והכניסו לקערה הוסיפו בצל מטוגן, קוטג', 2 ביצים, ג. בולגרית, ג. צהובה, מלח, פלפל שחור גרוס, גבינת פרמזן, ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה
- שפכו לתבנית הרצויה, ניתן לפזר מעל מעט שומשום.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגון