מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 28°c
אשדוד 25°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 28°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית

מקורי ומעניין במיוחד והעיקר טעים, קינוח מיוחד לכבוד שושן פורים | מתכון לליצני גלילית ממולאים בשוקולד חלב וקצפת חגיגית עם סוכריות ועדשים צבעוניות והכל במראה פורימי ועליז

מתכון לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית

מתכון לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית

זמן ההכנה: 40 דקות.

המצרכים לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית:

  • 1 חב' גליליות למילוי
  • 1 קצפת צמחית (ריץ')
  • 2 כפות פודינג
  • מקלות ארטיק קטנים
  • 1 שוקולד מריר
  • 1 חב' שוקולד חלב
  • עדשים צבעוניות
  • סוכריות עוגה צבעוניות
  • גביעי גלידה

אופן ההכנה לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית:

הכנת הגליליות:

  1. הקציפו את הקצפת הצמחית עם הפודינג עד לקבלת קצף יציב.
  2. זלפו את הקצפת לתוך גליליות המילוי והכניסו להקפאה למשך 30 דקות.

הכנת כובע הליצן:

  1. המיסו את שוקולד החלב בתוך שקית. וזלפו לתוך גביעי הגלידה עד לחצי מהגביע.
  2. הכניסו להקפאה במשך 15 דקות.

הרכבת הליצנים:

  1. המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל עד להמסה מלאה.
  2. הטבילו גביע גלידה מהצד הרחב בתוך השוקולד המומס והניחו מיד על הצד העליון של הגלילית, כך שהם ידבקו אחד לשני, המתינו מספר שניות ופזרו סוכריות על השוקולד שיוצא החוצה.
  3. המתינו 5 דקות עד להתקשות.
  4. בעזרת קיסם הניחו מהשוקולד המומס על העדשים הצבעוניות והדביקו אותם על הגלילית בצורת עיניים ואף של הליצן. ציירו עם השוקולד פה.
  5. הטבילו את הצד התחתון של הגלילית בשוקולד המומס ותקעו מלמטה מקל ארטיק קטן.
  6. הניחו על נייר אפייה והכניסו להקפאה עד להתייצבות.
  7. ניתן לעטוף בצלופן למראה יוקרתי יותר.

בהצלחה רבה.

המתכון מאת: זוהרית זלצר

 

art

 צבע אדום