עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון
קינוח בריא וטעים במיוחד, המורכב מתמרים ומגוון פיצוחים בתוספת סילאן או דבש ובנגיעות קינמון. המרכיבים מתגלגלים יחידיו לרולדת תמרים בקוקוס ויוצרים ממתק מיוחד
מתכון לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצריכם לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון:
- 250 גרם תמרים מגולענים בוואקום
- 3 כפות שמן
- 2 כוסות פיצוחים קלויים / טבעים
- פיסטוק / אגוזי לוז / אגוזי מלך /שקדים.
- 3 כפות דבש / סילאן
- 1/2 כפית קינמון / ציפורן
אופן ההכנה לרולדת תמרים ופיצוחים בנגיעות קינמון:
- חממו את התמרים בסיר על אש נמוכה עם שמן ודבש תוך כדי בחישה מתמדת
- הוסיפו את הקינמון והפיצוחים וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
- חלקו את הכמות ל-2, שטחו נייר כסף ושמנו אותו.
- פזרו על נייר הכסף כמות נדיבה של שומשום ושטחו מעל את העיסה.
- גלגלו לרולדה והניחו במקרר למשך שעתיים לפחות.
- פתחו את נייר הכסף ופרסו לפרוסות בגודל הרצוי.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון