מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים

מתכון ממכר לפאי גבינה מושלמת, בציפוי של גנאש שוקולדי חלק ומגוון רחב של שוקולדים אהובים, המקשטים את העוגה ונותנים לה את המראה והטעם היוקרתי ביותר

מתכון לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים

מתכון לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים / מירב מלכה

זמן ההכנה: 45 דקות. זמן המתנה: 30 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

המצרכים לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים:

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 חמאה רכה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)
  • קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 4 כפות מים קרים.

לקרם גבינה:

  • 250 גר' גבינה לבנה 9%
  • 1 שמנת חמוצה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה + 125 מ"ל
  • 4 כפות פודינג וניל
  • 100 גר' שוקולד חלב

לשכבת הציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 120 מל שמנת מתוקה
  • מגוון של שוקולדים אהובים

אופן ההכנה לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים:

הכנת הבצק:

  1. בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.
  2. רדדו והניחו על תבנית לפאי, הדקו היטב והכניסו להקפאה במשך חצי שעה
  3. הוציאו מהמקפיא והכניסו מייד לתנור שחומם מראש על 180°  למשך 20 דקות. או עד להזהבה. וצננו.
  4. לאחר האפיה מרחו מעל הפאי ממרח אהוב (כל מה שאוהבים )

הכנת המלית:

  1. בקערה ערבבו היטב את הגבינה, השמנת החמוצה, 250 מ"ל שמנת מתוקה ופודינג וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. על הגז המיסו 100 גרם שוקולד חלב ו125 מ"ל שמנת מתוקה, אחדו עם תערובת הגבינה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה. שפכו את המלית לתוך עוגת הפאי המוכנה.

הכנת הציפוי:

  1. המיסו 100 גרם שוקולד מריר ו120 מ"ל שמנת מתוקה אד לאיחוד וקבלת מרקם שוקולדי חלק. שפכו מעל תערובת הגבינה, הניעו את העוגה לצדדים בכדי שהשוקולד יכסה את כל העוגה וקשטו בשוקולדים אהובים.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 

 צבע אדום

art