מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה

תבשיל בשר או עוף בתוספת קוביות עגבניות, קישואים ותפוחי אדמה, יוצרים יחדיו תבשיל מוצלח והכל בסיר אחד, מתאים להגשה לצד אורז לבן או קוסקוס ויש לכם מנה עיקרית טעימה

מתכון לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה

מתכון לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה

זמן ההכנה: 40 דקות. זמן בישול: 75 דקות.

המצרכים לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה:

  • בשר או עוף (אם בחרתם בבשר, בשלו אותו במים במשך 3 שעות לפני הכנת התבשיל)
  • 4 שיני שום קצוץ
  • 3 תפוחי אדמה
  • 2 קישואים
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • מלח
  • פפריקה
  • חוויאג
  • אבקת מרק עוף

אופן ההכנה לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה.
  2. הוסיפו את העגבניות והמשיכו לטגן תוך כדי ערבוב
  3. הוסיפו את התבלינים- מלח, פפריקה, חוויאג ואבקת מרק עוף וטגנו עוד קצת,
  4. הוסיפו את הבשר או העוף, תפוחי האדמה והקישואים.
  5. הוסיפו מים כמעט עד לכיסוי של העוף/הבשר, השאירו את הסיר חצי פתוח עד לבישול מלא במשך שעה ורבע.

המתכון מאת: תהילה גיגי

 

 

art

 צבע אדום