מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 22°c
בית שמש 22°c
בני ברק 29°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות

ארוחת צהרים שכל הילדים אוהבים, ספגטי ברוטב אדום עם חצאי נקניקיות שתוכלו להגיש לצד בורקס תפוחי אדמה או כל תוספת אהובה | מתכון קל ומהיר להכנה שתוכלו להכין בדקה האחרונה

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות

מתכון לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות

זמן ההכנה: 30 דקות.

המצרכים לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות:

  • 1/2 חב' פסטה
  • 8 נקניקיות מן הצומח מופשרות
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 בצל קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה לפסטה ברוטב עגבניות וחצאי נקניקיות:

  1. חממו סיר עם מים והביאו לרתיחה, הוסיפו את הפסטה עם 1 כף מלח וערבבו מעט, בשלו במשך 25 דקות עד שהפסטה מוכנה.
  2. הוציאו את הפסטה וסננו במסננת.

הכנת הרוטב:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה. הוסיפו את המים, הרסק עגבניות, הפפריקה, המלח והפלפל שחור וערבבו.
  2. חיתכו את הנקניקיות לחצאים והכניסו לרוטב, ערבבו היטב ובשלו במשך כ2 דקות. תוך כדי ערבוב.
  3. הוציאו מהאש והוסיפו את הפסטה לתוך הרוטב.
  4. ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  5. הגישו לצד בורקס תפוחי אדמה או שניצלים.

בהצלחה רבה ובתאבון

 

art

 צבע אדום