עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מגוון ירקות עטופים בטעם חמוץ, חריף ומתקתק
מגוון ירקות המטוגנים קלות ומשתלבים יחדיו בסיר אחד בתיבול ייחודי הנותן לתבשיל את הטעמים חמוץ, חריף ומתוק העוטפים בטעם משובח את השעועית הירוקה, האספרגוס, הכרובית והזוקיני ויוצרים מנת תוספת נפלאה שתוכלו להגיש לצד אורז או קוסקוס או כל מה שאוהבים
מתכון למגוון ירקות עטופים בטעם חמוץ, חריף ומתקתק / מאת: ניסי גולדרייך
זמן ההכנה:
המצרכים למגוון ירקות עטופים בטעם חמוץ, חריף ומתקתק:
- חופן שעועית ירוקה
- 3 גבעולי אספרגוס חתוכים לרצועות בינוניות
- 5 פרחי כרובית
- 2 קישואים ירוקים חתוכים לפרוסות עבות
- 1/2 לימון סחוט
- 2 כפות דבש
- 1 כפית פלפל צ'ילי גרוס
- 1 כפית מלח גס
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
- 1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה למגוון ירקות עטופים בטעם חמוץ, חריף ומתקתק:
- מחממים סיר סוטאז' עם מעט שמן זית, מוסיפים את הירקות ומטגנים מעט
- מוסיפים את הלימון והדבש, מתבלים ומערבבים
- מוסיפים מים רותחים ומערבבים קלות, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
- מבשלים כ 20 דקות על אש נמוכה עד לריכוך הקישוא
- מגישים חם לצד אורז / קוסקוס
בהצלחה רבה ובתאבון