מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לרולדת שוקולד וניל מוצלחת

מחפשים קינוח מושלם לשבת או לאירוע חגיגי? קבלו מתכון לרולדת שוקולד וניל בציפוי קרם חלקלק, זיגוג שוקולד ובעיטורי שוקולדים מלמעלה היוצרים מראה יוקרתי ביותר | מתכון שניתן להמיר לפרווה או חלבי כפי רצונכם

מתכון לרולדת שוקולד וניל מוצלחת

מתכון לרולדת שוקולד וניל מוצלחת

זמן ההכנה: 45 דקות. זמן אפיה: 10 דקות.

המצרכים לרולדת שוקולד וניל מוצלחת:

כוס מדידה חד פעמית חמה

לרולדה:

4 ביצים L

2 כפות שמן

3/4 כוס סוכר

תמצית וניל

3/4 כוס קמח

1-1/2 כפות קקאו

למילוי:

1 שמנת מתוקה / צימחית

1 אינסטנט פודינג

2 כפות סוכר

1/2 כוס חלב / מים

אופן ההכנה לרולדת שוקולד וניל מוצלחת:

הפרידו את החלמונים והחלבונים

לחלמונים הוסיפו את השמן, תמצית הוניל ו-1/4 כוס סוכר

הקציפו את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצב יציב

הכניסו את קרם החלבונים לקערת החלמונים וערבבו בתנועות קיפול, הוסיפו בהדרגה את הקמח עם הקקאו וערבבו באיטיות.

שמנו נייר אפיה והניחו על תבנית אפיה

שפכו את הבלילה לתבנית ושטחו

הכניסו לתנור שחומם מראש על -180° למשך כ-10 דקות

הוציאו מהתנור וגלגלו את העוגה עם נייר האפיה וצננו היטב עד לקירור מוחלט.

הכנת המילוי:

הקציפו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת קצף ויציב (מומלץ לעשות כמות כפולה)

הכנת הרולדה:

פתחו את הרולדה, מרחו את המילוי וגלגלו בעדינות לרולדה.

צפו את הרולדה בקרם הנותר וזלפו שוקולד בתנועות זיגזוג.

הניחו שוקולדים לקישוט והכניסו לקירור עד להגשה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

 

 צבע אדום

art