מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים

סלט מרענן וססגוני מלא צבע וחיות, פרוסות סלק סגול המוגשים עם אגוזים מסוכרים וגבעולי סלרי קצוץ ומתובלים יחדיו ברוטב רימונים עם ריח משכר שיעשה לכם את סעודת השבת מיוחדת ויוקרתית

מתכון לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים

מתכון לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים / מאת: ניסי גולדרייך

זמן ההכנה: 40 דקות

המצרכים לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים:

  • 4 סלקים בינוניים מבושלים
  • גבעול סלרי קצוץ
  • 1 כוס אגוזים מסוכרים
  • 1/2 כוס רוטב רימונים (ח"פ)
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לפרוסות סלק, ואגוזים מסוכרים ברוטב רימונים:

  1. פורסים דק את הסלק ומעבירים לקערה
  2. מוסיפים את הסלרי והאגוזים ושופכים את רוטב הרימונים ושמן זית ומתבלים
  3. מערבבים בעדינות ושומרים בקירור עד להגשה
  4. מתאים כהגשה כסלט או כתוספת

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 צבע אדום

art