עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגיות כעכים עראקיות
עוגיות כעכים מהמטבח העירקי עם שמרים וארומה מיוחדת של חוויז' לאפייה, עוגיות מלוחות וטעימות שלא תפסיקו לנשנש, הן מצוינות בהקפאה כך שתוכלו להכין כמות כפולה ולהקפיא לשעת הצורך
מתכון לעוגיות כעכים עראקיות
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 75 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לעוגיות כעכים עראקיות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1/2 ק"ג קמח
- 1-1/4 כוסות מים
- 1-1/2 כפות שמרים
- 1/3 כוס שמן
- 1-1/4 כוסות סוכר
- 1-1/2 כפות חוואיג' לאפיה
- 1 ביצה גדולה
אופן ההכנה לעוגיות קעקע עראקיות:
- הכניסו את כל המצרכים לקערה ולושו היטב עד לקבלת לבצק רך ומעט דביק כסו את הקערה והתפיחו במשך 45 דקות
- חלקו את הבצק ל-20 כדורים והניחו ל 20 דקות התפחה
- גלגלו כל כדור לרצועה וחברו בקצוות לצורת טבעת.
- הניחו בתבנית להתפחה נוספת במשך 10 דקות
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° מעלות למשך 15 דקות או עד לקבלת צבע חום בהיר.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון