עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון ללימון כבוש עם אריסה
לאוהבי הכבושים: מתכון מהיר וקל להכנה שתוכלו להכין בכל יום, לימון כבוש בתוספת אריסה חריפה או מתוקה לבחירתכם, המשתלבים יחדיו ויוצרים מאכל אהוב שתוכלו לשלב בסלטים או תבשילים
מתכון ללימון כבוש עם אריסה
זמן הכנה: 10 דקות.
המצרכים ללימון כבוש עם אריסה:
- 8 לימונים
- 1 כף מלח
- 2 כפות אריסה חריפה / מתוקה
אופן ההכנה ללימון כבוש עם אריסה:
- הניחו בסיר עם מים את הלימונים והניחו על האש, הביאו לרתיחה והשאירו רותח במשך 8 דקות.
- הוציאו מהסיר וחיתכו לרבעים ואח"כ לרצועות, הוסיפו מלח ואריסה וערבבו.
- הכניסו לקופסת אחסון והכניסו לקירור עד לשימוש.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן