מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 28°c
אשדוד 25°c
י' תשרי התשפ"ה | 12.10.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 22°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 28°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון למאפה שטרודל תפוחים

מתכון מוצלח וקל להכנה, המתאים כנשנוש או כקינוח לכל עת | שילוב תפוחי העץ המגורדים עם היין המתוק, הקינמון והסוכר, יוצרים יחדיו שטרודל תפוחים אהוב שנותן לכם את המענה למאפה מהיר וטעים במיוחד

מתכון למאפה שטרודל תפוחים

מתכון למאפה שטרודל תפוחים / מאת: יפי פילץ

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

המצרכים למאפה שטרודל תפוחים:

  • בצק פילאס תורכי

למילוי:

  • 3 תפוחי עץ גרנד מגורדים
  • 2 כפות סוכר חום / לבן
  • 1/2 כוס יין מתוק
  • 1/2 כפית קינמון

לציפוי:

  • 1 ביצה טרופה
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה למאפה שטרודל תפוחים:

  1. בקערה ערבבו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. רדדו את הבצק למלבן גדול, הניחו מהמילוי על 1/3 מהבצק וגלגלו לרולדה.
  3. חזרו על הפעולה בבצק שנותר.
  4. הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה והברישו בביצה.
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על 170° למשך 20 דקות. עד להשחמה נאה.
  6. הוציאו מהתנור וצננו היטב.
  7. לקראת ההגשה פזרו אבקת סוכר ובתאבון.

בהצלחה רבה

 

 

art

 צבע אדום