יו״ר ועדת החוקה חה״כ שמחה רוטמן בסרטון: ״ביקרתי היום את אלי פלדשטיין בכלא. אחרי מה שראינו בדיון כל עם ישראל ראה שמדובר ברדיפה פוליטית. אין שום הצדקה להחזיק אותו, בטח לא בתנאים האלו. היה לי חשוב לבוא ולהשמיע לו את הקול שלכם. הוא התרגש עד דמעות לדעת שהפגנתם עבורו, שדואגים לו ושאכפת לכם ממנו״.
מתכון למאפה שטרודל תפוחים
מתכון מוצלח וקל להכנה, המתאים כנשנוש או כקינוח לכל עת | שילוב תפוחי העץ המגורדים עם היין המתוק, הקינמון והסוכר, יוצרים יחדיו שטרודל תפוחים אהוב שנותן לכם את המענה למאפה מהיר וטעים במיוחד
מתכון למאפה שטרודל תפוחים / מאת: יפי פילץ
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים למאפה שטרודל תפוחים:
- בצק פילאס תורכי
למילוי:
- 3 תפוחי עץ גרנד מגורדים
- 2 כפות סוכר חום / לבן
- 1/2 כוס יין מתוק
- 1/2 כפית קינמון
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- אבקת סוכר
אופן ההכנה למאפה שטרודל תפוחים:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת מרקם אחיד.
- רדדו את הבצק למלבן גדול, הניחו מהמילוי על 1/3 מהבצק וגלגלו לרולדה.
- חזרו על הפעולה בבצק שנותר.
- הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה והברישו בביצה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 170° למשך 20 דקות. עד להשחמה נאה.
- הוציאו מהתנור וצננו היטב.
- לקראת ההגשה פזרו אבקת סוכר ובתאבון.
בהצלחה רבה