דין פישר: נתב"ג חזרה לשגרה מלאה.
מתכון לחטיף פררו ביתי
חטיף יוקרתי במיוחד שתוכלו להכין בעצמכם ולנשנש אותו בשעות הערב השקטות כשמתחשק לנוח עם כוס קפה ולהתפנק, לאחר יום עבודה עמוס • זהירות ממתק ממכר
מתכון לחטיף פררו ביתי / מאת: אליאן ויצמן
זמן הכנה: 30 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.
המצרכים לחטיף פררו ביתי:
- 1 חב' ופלים לואקר חלבי בכל טעם שתבחרו מפוררים
- 1 חב' גליליות אגוזים מפוררות
- 1/2 כוס מחית אגוזי לוז
- 2 כפות גדושות ממרחית לבנה
לציפוי:
- 250 גרם שוקולד חלב
- שברי אגוזי לוז
- 2 כפיות ממרחית לבנה
אופן ההכנה לחטיף פררו ביתי:
- בקערה ערבבו היטב את הוופלים, הגליליות, מחית אגוזי לוז וממרחית לבנה עד לקבלת תערובת אחידה, שטחו על תבנית 20*20 והכניסו להקפאה במשך כשעה.
- חיתכו לקוביות והחזירו להקפאה.
לציפוי:
- המיסו במיקרוגל את השוקולד החלבי והוסיפו לו את ברי אגוזי הלוז.
- הטבילו כל קובית חטיף בשוקולד והניחו על רשת להתייצבות
- לקישוט: המיסו 2 כפיות ממרחית לבנה ןזלפו מעל הקוביות
בהצלחה רבה ובתאבון