מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 13°c
בית שמש 16°c
בני ברק 31°c
אשדוד 20°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 20°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 13°c
בית שמש 16°c
בני ברק 31°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לחטיף פררו ביתי

חטיף יוקרתי במיוחד שתוכלו להכין בעצמכם ולנשנש אותו בשעות הערב השקטות כשמתחשק לנוח עם כוס קפה ולהתפנק, לאחר יום עבודה עמוס • זהירות ממתק ממכר

מתכון לחטיף פררו ביתי

מתכון לחטיף פררו ביתי / מאת: אליאן ויצמן

זמן הכנה: 30 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.

המצרכים לחטיף פררו ביתי:

  • 1 חב' ופלים לואקר חלבי בכל טעם שתבחרו מפוררים
  • 1 חב' גליליות אגוזים מפוררות
  • 1/2 כוס מחית אגוזי לוז
  • 2 כפות גדושות ממרחית לבנה

לציפוי:

  • 250 גרם שוקולד חלב
  • שברי אגוזי לוז
  • 2 כפיות ממרחית לבנה

אופן ההכנה לחטיף פררו ביתי:

  1. בקערה ערבבו היטב את הוופלים, הגליליות, מחית אגוזי לוז וממרחית לבנה עד לקבלת תערובת אחידה, שטחו על תבנית 20*20 והכניסו להקפאה במשך כשעה.
  2. חיתכו לקוביות והחזירו להקפאה.

לציפוי:

  1. המיסו במיקרוגל את השוקולד החלבי והוסיפו לו את ברי אגוזי הלוז.
  2. הטבילו כל קובית חטיף בשוקולד והניחו על רשת להתייצבות
  3. לקישוט: המיסו 2 כפיות ממרחית לבנה ןזלפו מעל הקוביות

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 צבע אדום

art