מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 26°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לעוגת גבינה ג'לי ומרשמלו ללא אפייה

עוגת גבינה מעניינת וצבעונית בציפוי של ג'לי תות אדום ומרשמלו לבן היוצרים מראה מיוחד לעוגה מרשימה ומוצלחת, תוכלו להפתיע איתה כל חוגג או חוגגת ביום ההולדת

מתכון לעוגת גבינה ג'לי ומרשמלו ללא אפייה

מתכון לעוגת גבינה ג'לי ומרשמלו ללא אפייה

זמן ההכנה: 40 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.

המצרכים לעוגת גבינה ג'לי ומרשמלו ללא אפייה:

מתאים לתבנית 24-26

לתחתית:

  • 250 גרם פתי בר מפורר
  • 150 גרם חמאה מומסת

למלית:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כפית לימון
  • 1/2 כוס חלב
  • 2 חבילות מרשמלו (סה"כ 300 גרם)
  • 2 מכלים של שמנת מתוקה 38%

לציפוי:

  • ג'ילי תות

אופן ההכנה לעוגת גבינה ג'לי ומרשמלו ללא אפייה:

הכנת הבסיס:

  1. רסקו את הפתי בר וערבבו עם החמאה המומסת, שטחו והדקו היטב לתחתית התבנית.  

הכנת המלית:

  1. הקציפו את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף עמיד, הוסיפו את הגבינה, הלימון והסוכר וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת מרקם אחיד.
  2. חממו על בן מרי את המרשמלו עם 1/2 כוס חלב תוך כדי ערבוב תמידי והוסיפו לתערובת הגבינה.
  3. שפכו את הבלילה מעל הפתי בר והקפיאו במשך כשעה עד להתייצבות.

הציפוי:

  1. הכינו את הג'לי לפי הוראות היצרן ושפכו מעל העוגה.
  2. קשטו במרשמלו והכניסו להקפאה למספר שעות לפני ההגשה. 

בהצלחה רבה ובתאבון

קרדיט: תמרה בר מוחא

המתכון מאת: נועם זיגדון

 

 

 צבע אדום

art