ראש מועצת מטולה דוד אזולאי בראיון ל׳גל״צ׳: ״לצערי כבר היום אני יודע להגיד שלפחות 30% מהאוכלוסייה לא תחזור למטולה, בעיקר הצעירים עם הילדים״.
מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן
דג סלמון במתכון מושלם ובתיבול יוצא דופן: לא תפסיקו להתענג על כל ביס, שילוב החרדל עם הסילאן, השמן הזית והתבלינים יוצרים יחדיו רוטב טעים במיוחד
מתכון לדג סלמון בחרדל וסילאן
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לדג סלמון בחרדל וסילאן:
- 5-6 נתחים של פילה סלמון
- 2 כפות חרדל גרגירים דיז'ון
- 3 כפות סילאן
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית מלח
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה לדג סלמון בחרדל וסילאן:
- השרו את הדג במים וחומץ למשך 20 דקות
- שטפו סחטו וסננו אותו בעדינות, הניחו על נייר סופג להתייבשות וסדרו בתבנית.
- בקערה, ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
- הברישו את הדג היטב מכל הכיוונים
- והכניסו לתנור שחומם מראש על-200° למשך 15 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון