׳כאן 11׳: בישראל סבורים כי הופעל לחץ על הוצאת צווי המעצר לנתניהו וגלנט לפני כהונת טראמפ. גורם ישראלי רשמי: הצווים הם אירוע פוליטי.
מתכון ללאפות במילוי סביח
בצק ללאפות ביתיות מוצלחות, עם מגוון רחב של מילויים | חצילים מטוגנים, ביצים קשות, פרוסות מלפפון חמוץ ולימון בשילוב ממרח החומוס, סחוג והטחינה המזולפת, יוצרים יחדיו ארוחת צהריים מושלמת
מתכון ללאפות במילוי סביח / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן טיגון: 7 דקות.
המצרכים ללאפות במילוי סביח:
לבצק הלאפות:
- 4 כוסות קמח
- 1 כף גדושה סוכר
- 1.5 כפות שמרים
- 1/4 כוס שמן
- 1.5 כוסות מים
- 1 כף מלח
למילוי:
- חצילים מטוגנים
- פרוסות לימון
- בצים קשות
- ממרח חומוס
- סחוג
- מלפפון חמוץ חתוך לקוביות
- פטרוזליה קצוצה
- טחינה
אופן ההכנה ללאפות במילוי סביח:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים לבצק, לושו היטב והניחו בצד את הקערה כשהיא מכוסה והתפיחו במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
- חלקו את הבצק לכ8 כדורים. הניחו להתפחה של עוד רבע שעה
- חממו מחבת טפלון גדולה עם מעט שמן, רדדו את הבצק לעיגולים גדולים וטגנו משני הכיוונים.
- מרחו על כל לאפה חומוס והניחו את יתר המצרכים למילוי, גלגלו את הלאפה וזלפו טחינה.
בהצלחה רבה ובתאבון.