יו״ר ועדת החוקה חה״כ שמחה רוטמן בסרטון: ״ביקרתי היום את אלי פלדשטיין בכלא. אחרי מה שראינו בדיון כל עם ישראל ראה שמדובר ברדיפה פוליטית. אין שום הצדקה להחזיק אותו, בטח לא בתנאים האלו. היה לי חשוב לבוא ולהשמיע לו את הקול שלכם. הוא התרגש עד דמעות לדעת שהפגנתם עבורו, שדואגים לו ושאכפת לכם ממנו״.
מתכון לחצ’פורי במילוי גבינות
ארוחת ערב עם חצ'פורי סגור במילוי מוצלח וטעים במיוחד, עם מבחר גדול של גבינות. מתכון מעולה שתתענגו על כל רגע, ותקצרו עליו הרבה מחמאות
מתכון לחצ’פורי במילוי גבינות
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן האפיה: 15 עד 20 דקות.
המצרכים לחצ’פורי במילוי גבינות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לבצק:
- 1 ק”ג קמח
- 1 כף מלח
- 2 כפות חומץ
- 1 כף וודקה
- 2.5 כוסות מים
- 1/2 כוס שמן
- שמן למריחה בזמן הפתיחה
למילוי:
- 1/2 ק"ג גבינת חמד 5%
- 250 גרם גבינה מוצרלה מגורדת
- 250 גרם גבינת טוב טעם
- 50 גרם חמאה רכה
- 100 גרם גבינה בולגרית (לא חובה)
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח
אופן ההכנה לחצ’פורי במילוי גבינות:
- בקערה לושו את כל המצרכים לבצק עד לקבלת בצק אחיד
- כסו את הבצק והניחו בצד להתפחה במשך חצי שעה
- לאחר חצי שעה לושו שוב את הבצק עם מעט קמח, חלקו ל-18-20 כדורים
- והניחו למנוחה בצד למשך 10 דקות
- רדדו כל כדור עם מעט קמח
- הניחו אחד על השני ופזרו שוב קמח למניעת הידבקות
- קחו כל עלה מרודד ונערו את הקמח, פתחו בעזרת הידיים לעלה דק דק וטפטפו מעט שמן מעל על כל העלה
- קפלו כל עלה לשליש ואז שוב לשליש את המלבן שנוצר מקפלים שוב לשליש ואז שוב לשליש עד שנוצר ריבוע.
- הניחו במרכז כף גדושה של מילוי וקפלו את הקצוות באלכסון אחת על השני
- טפטפו מעל מעט שמן והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 15 עד 20 דקות עד להזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון