-סמ״ר איתי פוגל הי"ד בן 22, מיקיר, היה מפקד טנק בגדוד 46, עוצבת ׳עקבות הברזל׳ (401), ונפל בקרב בדרום רצועת עזה.
מתכון לכבד עוף מקורמל ביין אדום ופטריות
ערב שבת קודש, בזמן שניחוחות השבת כבר באוויר, שף חיים בורנשטיין מגיש לכם מתכון מיוחד של עוף מקורמל ביין אדום ופטריות, מתכון שישדרג לכם את סעודת השבת, ופשוט תתענגו עליו
מתכון לכבד עוף מקורמל ביין אדום ופטריות
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 25 דקות.
המצרכים לכבד עוף מקורמל ביין אדום ופטריות:
- 1/2 ק"ג כבדי עוף טריים צלויים
- 1 כוס יין אדום
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון
- 1/2 כף סוכר חום
- מעט מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- מעט קינמון
אופן ההכנה לכבד עוף מקורמל ביין אדום ופטריות:
- חממו מחבת רחבה עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
- הוסיפו את הפטריות וטגנו עוד קצת.
- הוסיפו למחבת את הכבדים, את היין האדום והתבלינים.
- ובשלו הכל יחד עוד כ 10 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים.
- תטעמו ותקנו תיבול.
- הגישו על בצק מטוגן, או על פירה מושלם.
בהצלחה רבה ובתאבון ושבת שלום
המתכון מאת: שף חיים בורנשטיין.