עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפיתות כוסמין רכות וטעימות במיוחד
ארוחת ערב עם פיתות כוסמין מוצלחות וטעימות ברכות מושלמת, תוכלו לפזר עליהם כל מה שתחפצו והטעם רק ישודרג, הגישו אותן לצד חומוס או כל ממרח אהוב והארוחה תצא מיוחדת
מתכון לפיתות כוסמין רכות / מאת: טובה צירקוס
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לפיתות כוסמין רכות:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח כוסמין
- 2.5 כפות שמרים יבשים
- 1 כוס קוואקר
- 6 כפות סוכר
- 1.5 כפות מלח
- 6 כוסות מים
לפיזור מעל:
- שומשום
- זעתר
- גרעינים
- קצח
אופן ההכנה לפיתות כוסמין רכות:
- בקערה ערבבו היטב את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ודביק מאוד
- הניחו מכוסה להתפחה במשך כשעה.
- בעזרת ידים רטובות צרו עיגולים מהבצק והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- הברישו מעט שמן זית ופזרו על הפיתות שומשום/זעתר/גרעינים/קצח וכו'
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 15 דקות עד להשחמה נאה.
- הוציאו מהתנור וצננו מעט, לאחר שהפיתות התקררו מעט הפרידו אותן מנייר האפיה.
בהצלחה רבה ובתאבון