עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפשטידת בטטה בציפוי קריספי
תוספת מצויינת לכל ארוחה, קלה ופשוטה להכנה עם טעם מיוחד, פשטידת בטטה בציפוי של פירורי לחם קריספיים וטעימים, בשילוב תפוחי אדמה ובצל המוסיפים רכות וטעם מוצלח יותר
מתכון לפשטידת בטטה בציפוי קריספי
זמן הכנה: 25 דקות. זמן אפיה: 60 עד 90 דקות.
המצרכים לפשטידת בטטה בציפוי קריספי:
- 2 בטטה בינוניות מגורדות
- 2 בצל בינוני קצוץ דק
- 1/2 תפוח אדמה בינוני מגורד
- 2 שיני שום קצוצים
- חופן פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
- 3 ביצים
- 1/2 כף אבקת מרק בצל
- 1/2 כוס שמן
- מלח
- פלפל שחור
- פירורי לחם
אופן ההכנה לפשטידת בטטה בציפוי קריספי:
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
- בקערה נפרדת ערבבו את יתר המצרכים מלבד פירורי הלחם, עד לאיחוד מלא.
- הוסיפו את הבצל המטוגן ליתר הירקות וערבבו לאיחוד.
- העבירו לתבנית מרופדת בנייר אפיה, פזרו מלמעלה פירורי לחם.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 60 עד 90 דקות, עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: יהודית וינטרוב