מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות

חזה עוף תמיד מתקבל בשמחה בכל בית במיוחד כאשר הוא ממולא בפטריות ובטטה המוסיפים מתיקות מעודנת וטעם נפלא לחזה העוף עם הרוטב העסיסי הנשפך מעליו

מתכון לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות

מתכון לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות / מאת: מירב מלכה.

זמן ההכנה: 20 דקות. זמם אפיה: 20 דקות.

המצרכים לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות:

  • חזה עוף פרוס לשניצלים דקים

למילוי:

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 סלסלות פטריות
  • 1 בטטה חתוכה לקוביות
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח

לרוטב:

  • 1/4 כוס שמן
  • 1כף תבלין גריל עוף
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט מלח

אופן ההכנה לחזה עוף במילוי בטטה ופטריות:

הכנת המילוי:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל, הפטריות והבטטה
  2. הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב עד להשחמה נאה

הרכבת המנה:

  1. הניחו את פרוסות חזה העוף על משטח כשהן פתוחות. הניחו כף ממילוי הפטריות והבטטה וגלגלו.
  2. הניחו בתבנית (הניחו את הצד הפתוח של חזה העוף בתחתית התבנית) .

הכנת הרוטב:

  1. בקערית ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת רוטב
  2. שפכו מעל גלילות חזה העוף את הרוטב והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות עד לקבלת מראה שזוף

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 צבע אדום

art