עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לפקאן סיני מסוכר
חטיף פקאנים טעים במיוחד ומהיר הכנה שתוכלו לאכול בכל פעם שיתחשק לכם משהו מתוק, נסו אצלכם בבית וגם אתם תתענגו על הטעם
מתכון לפקאן סיני מסוכר
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 10 דקות.
המצרכים לפקאן סיני מסוכר:
- 4 כוסות פקאנים קלופים
- 2 כוסות מים
- 1 כוס סוכר
- 1/2 לימון
אופן ההכנה לפקאן סיני מסוכר:
- הרתיחו בסיר את המים הסוכר והלימון, הוסיפו את הפקאנים.
- הנמיכו את האש ובשלו תוך כדי ערבוב תמידי, עד לספיגת מוחלטת של הנוזלים לשים לב כל הזמן שלא ייחרך.
- הוציאו ושטחו על גבי נייר אפיה באופן שווה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 160° למשך כ-10 דקות, עד לקבלת גוון חום זהוב
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון