עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן
קינוחי כוסות חלביים ומרשימים שתוכלו לפנק איתם כל אחד | שילוב של מוס השוקולד עם הגנאש הלבן והבוהק, יוצרים יחדיו קינוח מכובד וטעים במיוחד
מתכון לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן / מאת: מירב מלכה.
זמן הכנה: 20 דקות. זמן הקפאה: 60 דקות.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן:
למוס:
- 200 גרם שוקולד חלב (חום)
- 500 מל' שמנת מתוקה
לגנאש הלבן:
- 100 גרם שוקולד לבן (ניתן להחליף בשוקולד לבן עם פצפוצים, אגוזים וכו')
- 50 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס שוקולד וגנאש לבן:
הכנת המוס:
- בבן מארי המיסו את השוקולד עם 100 מל' שמנת מתוקה.
- בקערה נפרדת הקציפו 400 מל' שמנת מתוקה עד לקבלת מרקם יוגורט
- הכניסו את השוקולד המומס עם השמנת לקרם וערבבו בעדינות עד לקבלת מרקם אחיד.
- שפכו / זלפו לכוסות והכניסו אותן להקפאה למשך כשעה עד להתייצבות.
הכנת הגנאש הלבן:
- המיסו את השוקולד הלבן עם השמנת המתוקה עד לקבלת מרקם חלק.
- שפכו את הגנאש על המוס שהקפאתם.
- ניתן להמיס שוקולד חום ולזלף צורות על הגנש הלבן למראה מרשים יותר.
- הכניסו להקפאה והוציאו 10 דקות לפני ההגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון