עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון למגנום בהגשה אישית
בארצנו ארץ השמש הנצחית, כל השנה כיף להתענג על גלידה | קבלו מתכון למגנום בהגשה מקורית ובטעם מיוחד, צורת הפרח תאפשר לנשנש אותו בכל עת כשמתחשק לכם משהו קריר וטוב
מתכון למגנום בהגשה אישית
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן הקפאה: לילה.
המצרכים למגנום בהגשה אישית:
- 6 גרם ג'לטין
- 30 גרם מיים
- 500 גרם שמנת מתוקה
- 400 גרם חלב מרוכז
- 200 גרם שוקולד לבן
אופן ההכנה למגנום בהגשה אישית:
- בקערית, אחדו את המים עם הג'לטין והניחו חצי שעה בצד.
- את השוקולד המיסו בבן מארי.
- הקציפו את השמנת המתוקה למרקם יוגורט (מרקם לא רך מידי ולא יציב ) הנמיכו את מהירות המיקסר למינימום, הוסיפו את החלב המרוכז והשוקולד המומס והמשיכו להקציף באיטיות עד לקבלת מסה במרקם אחיד
- המיסו את הג'לטין במיקרוגל כ10 שניות עד שיהפוך לנוזל שקוף
- העבירו כמה 3 כפות ממסת המגנום לקערית הג'לטין הנוזלי וערבבו בכדי להשוות טמפרטורה.
- שפכו תערובת הג'לטין לקערה עם יתרת מסת המגנום, ערבבו באיטיות עד לקבלת תערובת אחידה.
- שפכו את הבלילה לתבניות סיליקון פרחים או כל צורה אהובה והכניסו להקפאה למשך הלילה, עד להתייצבות מלאה.
למעוניינים לשדרג: מוזמנים לחלק את מסה ל3 קערות ולהוסיף טעמים:
בקערה אחת הוסיפו:
- 2 כפות קוקוס מקורמל
- 2 כפות ממרח אגוזי לוז
בקערה שניה הוסיפו:
- 2 כפות פקאן מסוכר קצוץ
- 2 כפות ממרח בלנקו שוקולד לבן שקדים
בקערה השלישית הוסיפו:
- 2 כפות בראס אגוזים
- 2 כפות ממרח שוקולד לבן ואגוזי לוז
ערבבו בכל קערה את התוספות עם המסה, צקו לתבניות הייעודיות והקפיאו למשך הלילה.
הערה: לא חייב להוסיף תוספות זה טעים כפי שהוא, במקביל ניתן להוסיף מה שאוהבים ולהתענג
טיפ: את הממרחים הרשומים במתכון בתוספת לשדרוג קונים מחנות למוצרי אפיה, אך אם אין לכם אותם, ניתן בהחלט להמיר לממרחים ביתיים כמו חמאת בוטנים, לוטוס, ריבת חלב, שוקולד, חלבה וכו'
המתכון מאת: שחר שולמית