עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לעוגת גבינה ותותים בכוסות
קינוחי כוסות במראה מוצלח ויוקרתי של שכבות פירורי ביסקוויטים וקרם גבינה בטעם משובח, בתוספת קוביות תותים המוסיפים טעם וצבע מיוחד לקינוח עסיסי
מתכון לעוגת גבינה ותותים בכוסות / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לעוגת גבינה ותותים בכוסות:
- כוסות זכוכית או ח"פ גבוהות.
- 1 חבילה ביסקוויטים טחונה (250 גר')
- 30 גרם חמאה רכה.
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 150 גרם גבינה לבנה.
- תותים שטופים
אופן ההכנה לעוגת גבינה ותותים בכוסות:
- בקערה ערבבו את הביסקוויטים הטחונים עם החמאה.
- בקערה נפרדת הקציפו אם השמנת המתוקה עם הפודינג ווניל עד לקבלת קצף יציב.
- הוסיפו את הגבינה לקצף וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
הרכבת הקינוח:
- הכניסו לכוסות, שכבת פירורי ביסקוויטים, עליהם זלפו את קרם הגבינה בעזרת שקית זילוף, ומעל הניחו קוביות תותים, על קוביות התותים זלפו מקרם הגבינה ומעל הקרם הניחו שוב שכבת ביסקוויטים, קרם, ומסיימים בביסקוויטים, הניחו חצי תות מלמעלה לעיטור הקינוח.
שמרו בקירור.
בהצלחה רבה ובתאבון.