עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד
קינוח ומאפה אהוב של בצק מגולגל במילוי של קוביית שוקולד, מקושט בסוכריות בטעם שוקולד, הנותנים את המראה היותר מוצלח למאפה משודרג וטעים
מתכון לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד / מאת: אפרת ושדי
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן התפחה: 70 דקות. זמן האפיה: 15 עד 20 דקות.
המצרכים לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח
- 2 כפות שמרים
- 3 ביצים
- ¾ כוסות סוכר
- ¼1 כוסות שמן
- ¾1 כוסות מים
- 1 כפית מלח
למילוי:
- קוביות שוקולד מריר
אופן ההכנה לרוגלך מוצלחים וטעימים במילוי שוקולד:
- בקערת המיקסר הכניסו את החומרים היבשים וערבבו מעט.
- לאחמ"כ הוסיפו את הביצים, מים ושמן ובסוף הוסיפו את המלח.
- לושו במשך 7 דק' עד לקבלת בצק אחיד וטוב. כסו את קערת המיקסר והתפיחו במשך כ 20 דק', לאחר 20 דקות לושו שנית עוד 3-4 דקות. השאירו להתפחה עד להכפלת הנפח.
- רדדו מהבצק עיגול, חיתכו אותו ל8 משולשים, בכל משולש הניחו קובית שוקולד וגלגלו לצורת רוגלך.
- הניחו את הרוגלך בתבנית מרופדת בנייר אפיה, ופזרו מלמעלה סוכריות בטעם שוקולד. הניחו להתפחה של 10 דקות.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות, עד להזהבה.
- הוציאו וצננו מעט.
בהצלחה רבה ובתאבון.