עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים
נותרו לכם חלות משבת? אל דאגה, תוכלו להשתמש בהן להכנת מאפה קריספי וטעים במיוחד; קוביות צנימוני חלה בטיבול של חמאה, שומשום, קצח, ותבלינים נוספים שיתנו לכם מענה לסעודה רביעית קלילה ומוצלחת
מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפיה: 7 דקות.
המצרכים לקוביות צנימוני חלה קריספיים:
- חלה שנותרה משבת
- שמן זית
- זעתר
- פלפל שחור
- 25 גר' חמאה מומסת
- אבקת שום
- תבלין לפיצה
- קצח
- שומשום
אופן ההכנה לקוביות צנימוני חלה קריספיים:
- את החלה חיתכו לקוביות בגודל הרצוי, והניחו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- זלפו עליהן שמן זית וחמאה, פזרו זעתר, מעט פלפל שחור, אבקת שום, תבלין לפיצה, קצח ושומשום.
- ערבבו היטב בעזרת הידיים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 7 דקות בדיוק.
- הוציאו מהתנור והגישו לצד גבינה לבנה.
- ניתן להכין סלט חי ולהגיש בנוסף.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: הודיה חמד.