מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 25°c
חיפה 26°c
ירושלים 20°c
בית שמש 24°c
בני ברק 31°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפיצות אישיות אוטנטיות ומוצלחות

אין כמו פיצות אישיות בסעודה רביעית, פיצות אוטנטיות ומוצלחות שכל אחד ירצה לאכול, מתאימות גם כארוחת בוקר שניתן לשלוח עם הילדים לבית הספר ותמיד נוחות לשאת אותן לכל מקום עבודה

מתכון לפיצות אישיות אוטנטיות ומוצלחות

מתכון לפיצות אישיות

זמן ההכנה: 20 דקות. זמן התפחה: 90 דקות. זמן אפיה: 10 עד 15 דקות.

המצרכים לפיצות אישיות:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • 1.5 כפות מלח
  • 4.5 כוסות חלב פושר
  • 1/3 כוס שמן

לרוטב:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כוס מים
  • 2 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מלח
  • פפריקה
  • פלפל שחור
  • זעתר
  • תבלין לפיצה

לתוספות:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • פטריות
  • תירס
  • טבעות בצל
  • זיתים
  • גבינה בולגרית
  • שומשום
  • קצח

אופן ההכנה לפיצות אישיות:

הכנת הבצק:

  1. בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים ולושו עד לקבלת בצק אחיד וטוב
  2. כסו את קערת הבצק במגבת והתפיחו במשך כשעה

הכנת הרוטב:

  1. חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו את המים, הרסק והתבלינים, ערבבו היטב והביאו לרתיחה. הורידו מהאש והניחו בצד.

הרכבת הפיצות:

  1. הכינו כדורים קטנים מהבצק, רדדו אותם לצורת פיתה והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  2. מרחו עליהם בעזרת כף את רוטב הפיצה, פזרו גבינה צהובה, גבינה בולגרית, זיתים, פטריות או כל תוספת האהובה עליכם.
  3. פזרו מעט שומשום וקצח, והניחו בצד להתפחה של חצי שעה.
  4. לאחר ההתפחה, הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות במצב טורבו למשך 10 עד 15 דקות.
  5. הוציאו מהתנור צננו מעט והגישו לצד שוקו חם.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: הודיה חמד

 

 

 צבע אדום

art