עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לדג סלמון ברוטב סויה ודבש
דג סלמון מהיר להכנה בקלי קלות מתובל ברוטב סויה ודבש בהגשה עם מגוון ירקות עסיסיים, מחולק למעוינים המקבלים כל אחד את טעמו המשובח של הרוטב
מתכון לדג סלמון ברוטב סויה ודבש / שפרה אהרונוב
זמן הכנה: 15 דקות. זמן אפיה: 12 עד 14 דקות.
המצרכים לדג סלמון ברוטב סויה ודבש:
- 1 פילה דג סלמון עם העור
- 8 כפות רוטב סויה
- 4 כפות דבש
- 4 כפות שמן
- 4 שיני שום כתוש
- פפריקה מתוקה
אופן הכנה לדג סלמון ברוטב סויה ודבש:
- השרו את הדג 10 דקות במים עם מלח ועלי דפנה, שטפו וייבשו
- בתבנית המתאימה למידות הדג, צרו "במה" מנייר כסף בגובה 10 ס"מ לערך
- הניחו את הדג על נייר הכסף (הבמה) חיתכו את הדג לצורות מעוינים עד שכבת העור, כך שהעור יהיה שלם ולא יחתך והדג יהיה חתוך.
הכנת הרוטב:
- בקערה ערבבו היטב רוטב סויה, דבש, שמן, שום ופפריקה, עד לקבלת תערובת אחידה.
- שפכו את הרוטב על הדג ועסו אותו היטב מכל הכיוונים.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 12 עד 14 דקות. לא יותר.
- הגישו על מגש אובלי וקשטו מסביב.
בהצלחה רבה ובתאבון