עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם
מחפשים ארוחת ערב קלילה לנשנש, ללא צורך בנטילת ידיים, קבלו מתכון לצ'יפס מתנפח, טעים בטירוף ומשביע, ומתאים במיוחד לארוחת הערב | אם רק תטבילו אותו בקטשופ, הארוחה שלכם תהיה מושלמת
מתכון לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן טיגון: 3 עד 4 דקות.
המצרכים לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 3-4 תפוחי אדמה
- 1 כף גדושה קורנפלור
- 1 אבקת אפיה
- 1 כוס קמח
- 1/2 כוס מים או מי סודה (מוגז)
- 2 ביצה
- פלפל שחור
- כורכום
- מלח
אופן ההכנה לצ'יפס מתנפח בטעם של פעם:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים מלבד תפוחי האדמה, עד לקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
- את תפוחי האדמה פרסו לעיגולים דקים, והטבילו אותם בבלילה.
- חממו סיר עם שמן עמוק וטגנו את תפוחי האדמה עד להזהבה.
- הוציאו על נייר סופג המתינו לצינון והגישו לצד קטשופ.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מתכון מאת: נועם זיגדון