מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 25°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
י"ד חשון התשפ"ה | 15.11.2024
תל אביב 25°c
באר שבע 23°c
חיפה 23°c
ירושלים 20°c
בית שמש 25°c
בני ברק 30°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול

תוספת מיוחדת ומקורית שתוכלו להגיש עם כל מאכל אהוב, מתכון של כרוב סיני, לוף וכרובית מתובלים בירק, שמן זית וטימין הנותנים מראה יוקרתי לכל ארוחה חגיגית

מתכון לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול

מתכון לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול / מאת: ניסי גולדרייך

זמן הכנה: 10 דקות. זמן אפיה: 30 דקות.

המצרכים לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול:

  • כרוב סיני נקי מחולק לעלים
  • 2 לוף חתוכים לחצי
  • 1 שקית פרחי כרובית
  • 2 גבעולי טימין רק העלים
  • צרור עלי בזיליקום
  • 4 גבעולי פטרוזיליה רק העלים
  • שמן זית
  • שמן שומשום טהור
  • מעט סילאן
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול:

  1. סדרו את כל הירקות בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  2. פזרו טימין, תבלו במלח גס, פלפל שחור גס, מעט סילאן וזלפו שמן זית ושמן שומשום
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך חצי שעה.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

 צבע אדום

art