מבזקים +
תל אביב 21°c
באר שבע 20°c
חיפה 20°c
ירושלים 17°c
בית שמש 21°c
בני ברק 32°c
אשדוד 21°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 21°c
באר שבע 20°c
חיפה 20°c
ירושלים 17°c
בית שמש 21°c
בני ברק 32°c
אשדוד 21°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל

מגוונים עם ארוחת צהריים 'המוציא', לחמניות במילוי בשר מתובל ועסיסי, בטעם פיקנטי וטעים, יתן מענה לארוחה משביעה ונקיה ומתאימה לכל זמן

מתכון ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל

מתכון ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

המצרכים ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס שמן
  • 1.5 כפות מלח
  • 2+1/4 כוסות מים פושרים.

לבשר:

  • 1/2 ק"ג בשר בקר טחון
  • שומן כבש
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 3 שיני שום
  • 1 פלפל חריף (אם אוהבים)
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • מלח
  • 1 כף גדושה פפריקה בשמן
  • פטרוזיליה קצוצה
  • כוסברה קצוצה

אופן ההכנה ללחמעג'ון – לחמניות בבשר מתובל:

הכנת הבצק:

  1. בקערה ערבבו את כל המצרכים לבצק ולושו עד לקבלת בצק טוב.
  2. הניחו בצד מכוסה והתפיחו במשך כשעה.

הכנת הבשר:

  1. בקערה נפרדת ערבבו את כל המצרכים לבשר וערבבו היטב עד לאיחוד.
  2. צרו מהבצק עיגולים כמו פיתה והניחו מעל את הבשר, ניתן לסגור את הצדדים ואפשר להשאיר כמו פיתה, הברישו ביצה טרופה בצדדים ופזרו שומשום.
  3. הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דקות.
  4. הוציאו מהתנור והגישו חם.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

 

 צבע אדום

art