׳כאן 11׳: בישראל סבורים כי הופעל לחץ על הוצאת צווי המעצר לנתניהו וגלנט לפני כהונת טראמפ. גורם ישראלי רשמי: הצווים הם אירוע פוליטי.
מתכון לתפו"א קריספיים ומושלמים
פותחים את הבוקר עם מתכון לתפו"א מושלמים, פריכים וקריספיים מבחוץ, רכים מבפנים ובעיקר טעימים, שנחטפים במהירות, בתוספת ענף רוזמרין שנותן טעם מיוחד יותר
מתכון לתפו"א קריספיים מושלמים / מאת: שף חיים בורנשטיין.
זמן הכנה: 10 דקות. זמן בישול: 30 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים לתפו"א קריספיים מושלמים:
- 8-9 תפו"א גדולים וארוכים. (שטופים היטב עם הקליפה)
- 3 שיני שום
- שמן זית
- כפית מלח גס
- כפית מלח דק
- פלפל שחור גרוס
- ענף רוזמרין קצוץ.
אופן ההכנה לתפו"א קריספיים מושלמים:
- חממו סיר עם מים והכניסו את תפוחי האדמה, השום ומעט מלח, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
- בשלו במשך כ 20 דקות עד שהתפו"א מתחיל להתרכך.
- סננו את תפו"א מהמים
- חצו את תפו"א לחצי, (אפשר לתת קווצ' עם היד למראה חמוד יותר)
- בקערה נפרדת ערבבו היטב את המלח הדק עם הגס.
- סדרו את תפוחי האדמה בתבנית אפיה, ופזרו מלמעלה את המלח המעורב, זלפו שמן זית, פלפל גרוס ורוזמרין.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ 20 דקות. עד להשחמה.
- הוציאו מהתנור וצננו מעט.
בהצלחה רבה ובתאבון