מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים

מוצ"ש ארוך ומתחשק לכם להכין סעודה רביעית מהירה, קלילה וטעימה, הפיתות הללו מעולות ורכות שיתנו לכם תאבון לסעודת מלווה מלכה בעסיסיות מושלמת

מתכון לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים

מתכון לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים / מאת: מירב מלכה

זמן הכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 15 דקות.

המצרכים לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים:

לפיתות:

  • 1 ק"ג קמח
  • 2.5 כפות שמרים
  • 5 כפות סוכר
  • 5.5 כוסות מים חמימים
  • 1.5 כפות מלח

למילוי:

  • חומוס
  • חצילים מטוגנים
  • ביצה קשה
  • חמוצים
  • סלט חי

אופן ההכנה לפיתות פרנה ללא התפחה במילויים שונים:

  1. בקערה לושו את כל המצרכים מלבד המלח, לקראת סוף הלישה הוסיפו את המלח ולושו היטב עד לקבלת בצק אחיד.
  2. רדדו את הבצק וקירצו עיגולים, העבירו את העיגולים בעזרת ידיים רטובות, לתבנית מרופדת בנייר אפייה, והברישו בביצה טרופה.
  3. (ניתן לתת התפחה של 10 דקות על התבנית אך לא חייב)
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך רבע שעה.
  5. הוציאו מהתנור ומלאו בחומוס, חצילים, ביצה קשה, חמוצים, סלט ועוד...

בהצלחה רבה ובתאבון

 

 צבע אדום

art