מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לסלט לוצ'ו – מעדן ירקות מבושלים

לוצ'ו: מאכל ירקות מבושלים המגיע מהמטבח ההונגרי, מעדן עסיסי וססגוני ביותר, שיוסיף לכם צבע וטעם שישדרג לכם את שולחן השבת; שילוב קוביות הפלפלים הצבעוניים, העגבניות והשום יפיצו את הריח בכל הבית

מתכון לסלט לוצ'ו – מעדן ירקות מבושלים

מתכון לסלט לוצ'ו – מעדן ירקות מבושלים

זמן הכנה: 30 דקות. זמן בישול: 45 דקות.

המצרכים לסלט לוצ'ו – מעדן ירקות מבושלים:

  • 1 בצל קצוץ
  • 1 פלפל אדום
  • 1 פלפל צהוב
  • 1 פלפל כתום
  • 1 פלפל חריף
  • 4 עגבניות
  • 4 שיני שום

לטיבול:

  • 1 כף אבקת מרק
  • מלח
  • מעט שמן לטיגון
  • פלפל שחור
  • סוכר
  • כמון

אופן ההכנה לסלט לוצ'ו – מעדן ירקות מבושלים:

  1. חיתכו את הפלפלים והעגבניות לקוביות של סלט, את השום פרסו לעיגולים דקים.
  2. חממו סיר רחב עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הפלפלים והשום וערבבו, בשלו במשך 10 דקות, הוסיפו את העגבניות והתבלינים וערבבו היטב.
  3. הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו במשך 35 עד 40 דקות.
  4. הכניסו לקופסא ושמרו בקירור,
  5. הגישו בערב שבת עם יתר הסלטים.

בהצלחה רבה ובתאבון.

 

 

 צבע אדום

art