׳כאן 11׳: בישראל סבורים כי הופעל לחץ על הוצאת צווי המעצר לנתניהו וגלנט לפני כהונת טראמפ. גורם ישראלי רשמי: הצווים הם אירוע פוליטי.
מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה
ערב שבת עם מתכון מעולה, קל ומהיר הכנה לדג סול בתיבול של רוטב אדום עם אריסה, בתוספת של ירקות וניוקי, והכל בתבנית אחת ישר לתנור
מתכון לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה
זמן הכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 40 דקות.
המצרכים לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה:
- 8-10 דגי סול
- 500 גרם ניוקי
- 6 שיני שום חתוך
- 2 גמבות חתוכות לרצועות
- 2 עגבניות חתוכות לרצועות
- 1/2 צרור כוסברה קצוצה
- 3 כפות אריסה מוכנה
- 1/2 לימון סחוט
- 1/2 לימון פרוס דק
- 1 כוס מים
- פלפל שחור
- מלח
- שמן זית
אופן ההכנה לדג סול בתנור עם ניוקי ברוטב אריסה:
- השרו את הדגים במים עם חומץ
- בתבנית אפיה סדרו את כל הירקות והניוקי ועליהם סדרו את הדגים
- בקערה נפרדת ערבבו את התבלינים, האריסה ומיץ הלימון
- שפכו את הרוטב על הדגים פזרו כוסברה קצוצה ופרוסות לימון
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלו למשך כ-40 דקות
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון