מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
כ' חשון התשפ"ה | 21.11.2024
תל אביב 19°c
באר שבע 18°c
חיפה 18°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 26°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם

קינוח טעים, מהיר וקל להכנה, שתוכלו להכין תמיד, אם נותר לכם קצת זמן בערב שבת | הוא מתאים כקינוח לכל סעודה, או כקישוט לעוגה מרשימה

מתכון לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם

מתכון לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם:

  • כמות המילוי בערך ל25 גליליות.
  • 3 חב' גליליות למילוי
  • 1 קצפת צמחית / שמנת מתוקה
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
  •  1 כוס חלב שקדים או סויה
  •  2 כפות ממרח שוקולד (אפשר כל ממרח אחר הניתן להשיג בחנויות למוצרי אפיה)
  •  1כפית נס קפה
  •  2 כפות אבקת סוכר

לציפוי:

200 גר' שוקולד מריר

2 כפות שמן  

סוכריות או ברס אגוזים. 

אופן ההכנה לגליליות במילוי קרם שוקולדי מושלם:

הכנת המילוי:

  1. הקציפו את השמנת הצמחית, הוסיפו את הפודינג ווניל, חלב שקדים, ממרח השוקולד, נס קפה ואבקת סוכר, הקציפו עד לקבלת קצף עמיד ונוח לעבודה.
  2. הכניסו את הקרם לשקית זילוף עם צנטר בלון קטן ומלאו את הגליליות,

הכנת הציפוי:

  1. המיסו את השוקולד המריר עם השמן במיקרוגל בפולסים קצרים.
  2. הטבילו את הגליליות משני הצדדים בשוקולד המומס ומיד לאח"מ הטבילו בסוכריות או ברס אגוזים.
  3. ניתן להמיר את המתכון לחלבי: את השמנת הצימחית - בשמנת מתוקה , את חלה השקדים – בחלב רגיל, וממרח שוקולד – בממרח חלבי כמו ריבת חלב
  4. שמרו בקופסת אחסון בהקפאה עד להגשה, שומר על הטריות של הגלילית.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: יהודית וינטרוב

 

 צבע אדום

art