דורון קדוש: צריך לומר מילה טובה לשר הביטחון כץ על הצעד הדרמטי הזה. שר ביטחון לא אמור להיות חותמת גומי לכל מינוי של הרמטכ״ל. מותר ואף רצוי שהוא יבחן אותם בקפידה, ובמקרה הזה - שבו המינויים אכן שנויים במחלוקת - הרמטכ״ל צריך לדעת שיש מינויים שאינם לגיטימיים בעת הזו.
לצד מלפפון חמוץ: מתכון לקוגל אטריות
סעודה שלישית עם קוגל אטריות במתכון מעולה וטעים, מתאים לכל ארוחה עם הגשה לצד מלפפון חמוץ, או פיזור של סוכר מלמעלה ויש לכם ארוחה מושלמת
מתכון לקוגל אטריות / מאת: מירב מלכה
זמן הכנה: 10 דקות. זמן בישול: 20 דקות. זמן אפייה: 30 דקות
המצרכים לקוגל אטריות:
- 1 כוס שמן
- 2 כוס סוכר
- 1 חב' אטריות
- מים רותחים
- 1 כף פלפל שחור
- 3 ביצים
אופן ההכנה לקוגל אטריות:
- חממו סיר על אש בינונית, הוסיפו את השמן עם כוס סוכר וערבבו היטב עד להשחמה חזקה של הסוכר.
- שימו לב: בתחילה ישנם גושים, המשיכו לערבב עד שהופך לנוזל. הנמיכו את האש והוסיפו את האטריות, ולאח"מ את המים הרותחים עד למעל גובה האטריות (זהירות זה קופץ), ערבבו היטב, ובשלו כ20 דקות, עד לבישול מלא של האטריות.
- הוסיפו עוד כוס סוכר וכף פלפל שחור, ערבבו היטב. הוציאו מהאש וצננו היטב עד להתקררות מלאה.
- הוסיפו את הביצים וערבבו היטב.
- שפכו לתבנית ח"פ, והכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון