עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
מתכון ללביבות תפוחי אדמה טעימות במיוחד
מחפשים ארוחת ערב מוצלחת וטעימה והעיקר קלילה, קבלו מתכון ללביבות תפו"א טעימות ומוצלחות שכדאי להכין לילדים וגם למבוגרים, כולם יתענגו על הטעם ולא יפסיקו לזלול
מתכון ללביבות תפוחי אדמה טעימות במיוחד
זמן הכנה: 15 דקות. זמן טיגון: 2 עד 3 דקות.
המצרכים ללביבות תפוחי אדמה טעימות במיוחד:
- 6 תפו''א מגורדים וסחוטים היטב
- 2 בצלים מגורדים וסחוטים היטב
- 1/2 כוס קמח
- 4 ביצים
- 2 כפות סוכר
- 2 כפות גדושות אבקת מרק עוף פרווה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 שקית אבקת אפיה
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה ללביבות תפוחי אדמה טעימות במיוחד:
- בקערה ערבבו את תפו"א והבצל עם הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
- בקערה נפרדת טרפו היטב את הביצים עם הסוכר, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור גרוס, אבקת אפיה ושמן, עד לקבלת תערובת אחידה.
- שפכו את תערובת הביצים על תערובת תפו"א והבצל וערבבו היטב עד לקבלת עיסה הומוגנית. (אם העיסה דלילה ויש בה מידי נוזלים, ניתן להוסיף מעט קמח עד למרקם הרצוי)
- חממו היטב מחבת עם שמן, בעזרת כף מזגו מהעיסה לתוך השמן וטגנו משני הכיוונים עד להשחמה נאה. (אם יש קושי להפוך את הלביבה והיא מתפרקת, יש צורך להוסיף קמח לעיסה. אך לשים לב לא להוסיף מידי קמח בכדי שהעיסה לא תצא יבשה מידי ובכך הלביבות לא יוצאות טעימות)
- הוציאו ע"ג נייר סופג, והגישו
המתכון מאת: סמדר פרגר
שיתפה: נועם זיגדון