עמיחי שטיין: הצהרת דובר המשרד לענייני אירופה והחוץ הצרפתי על האג צרפת מקבלת את ההחלטה. נאמנה למחויבותה רבת השנים למשפט הבינלאומי, צרפת שבה ומביעה את תמיכתה בפעילותו העצמאית של בית הדין, בהתאם לאמנת רומא.
משדרגים את הארוחה: מתכון לפשטידת פסטה בגבינות
משדרגים את הארוחה בפשטידה מהירה וקלה להכנה של פסטה ברוטב גבינות מושלמת, המוגשת במאפינס אישי או בתבנית. איך שתחליטו להגיש אותה היא תצא מוצלחת וטעימה מאוד
מתכון לפשטידת פסטה בגבינות
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן בישול: 25 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים לפשטידת פסטה בגבינות:
- 1 חב' פסטה
- מעט שמן
- מלח
- 1 כוס חלב
- 200 גר' גבינה צהובה
- 100 גרם גבינה בולגרית
- 2 ביצים
- מעט שמן לריסוס מלמעלה
אופן ההכנה לפשטידת פסטה בגבינות:
- בסיר עם מים רותחים הכניסו את הפסטה ובשלו עד לקבלת פסטה מוכנה ומבושלת.
- סננו את הפסטה והוסיפו לה מעט שמן, מלח וכוס חלב, ערבבו היטב.
- בקערה נפרדת הכניסו את הגבינה צהובה, הגבינה הבולגרית, 2 ביצים וערבבו היטב.
- קחו שתי כפות גדושות מתערובת הגבינות וערבבו עם הפסטה, שטחו בתבנית אפיה או במאפינס אישיים, ואת שאר תערובת הבלילה שפכו מעל הפסטה שבתבנית.
- רססו מעט שמן מלמעלה והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד להזהבה
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ג'ודי, בעלת קייטרינג בופה